everket_lokaler.jpg

Ren Røros AS (tidl. Røros Elektrisitetsverk AS) er en tradisjonsrik bedrift i stadig utvikling. Bedriften er skapt av Rørossamfunnet, eies av Rørossamfunnet og leverer sine produkter til Rørossamfunnet. Derfor er vi opptatt av at bedriften utvikler seg på en måte som Rørossamfunnet er tjent med.

Ren Røros AS framstår som en veldreven og selvstendig bedrift med solid økonomi og stabile kunder. Anlegg og bygninger er i god stand, og leveringssikkerheten er høy. Ren Røros AS er en konkuransedyktig leverandør til sitt eget lokalmarked.
Våre ansatte har stor stabilitet og lojalitet, og samlet representerer de høy kompetanse innen dagens virksomhetsområder. Bedriften er preget av nøkternhet og et opplevd ansvar for sitt bidrag til lokalsamfunnet. Vi har til enhver tid mellom 5 og 8 lærlinger i våre forskjellige virksomhetsområder. Rekruttering og kompetansehevning er et av våre stategiske satsingsområder for å nå våre forretningsmessige mål. I den sammenheng samarbeider vi bl.a. med SEOS - Elektrofagenes Opplæringskontor.

For deg som kunde ønsker vi å være en mangfoldig leverandør som det er enkelt å forholde seg til. Vi arbeider for å bli bedre i vårt interne samspill, slik at vi kan hjelpe deg med dine behov uansett hvor du møter oss. Vi vil gjerne bistå deg med rådgivning innen våre produkt- og tjeneste-områder, slik at du kan få løsninger som du er tjent med, både nå og i framtiden.

 

Ren Røros

Ren Røros (tidl. Røros E-verk) er en tradisjonsrik bedrift i stadig utvikling. Bedriften er skapt av Rørossamfunnet, eies av Rørossamfunnet og leverer sine produkter til Rørossamfunnet.

Les videre...

Ren Røros RGB

Komme i kontakt med oss

Osloveien 16B, 7374 Røros

Postboks 305, 7361 Røros

72 41 48 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Røros E-verk, Postboks 305, 7361 Røros | Tlf 72 41 48 00 | Faks 72 41 48 01 | E-post | Org. nr. 915591302