Røros E-verk Kraft har skiftet navn til Ren Røros Strøm.

Ren Røros handler om bærekraft, klimateknologi og produksjon av fornybar energi - og om å ta vare på og utvikle det beste ved Røros. Ren Røros er utledet fra ren energi og renewable energy, og er det overbyggende navnet for tjenester og virksomheter tilknyttet konsernet Ren Røros AS.

Strøm må vi alle ha, og du bestemmer selv hvilken strømavtale du vil velge. Noen avtaler kan variere hyppigere i pris, mens andre avtaler gir deg forutsigbarhet gjennom året.

 

Vi lanserer nå et helt nytt produkt Ren miljøkraft

Ren miljøkraft
kombinerer fornybar vannkraft med rydding av plast og bekjempelse av fattigdom andre steder i verden.

Bestill Ren miljøkraft og gi 10 kroner i måneden til rydding av plast i naturen. Når du gir 10 kroner i måneden gjør vi det samme, og hele bidraget går uavkortet til organisasjonen Empower. Sammen bidrar vi til opprydding av minst to kilo plast hver måned, i tillegg til å lønne mennesker som trenger det for et viktig arbeid.

Selskapet Empower bygger en global returordning for plast basert på samme filosofi som det norske pantesystemet for tomflasker. Empower kobler oss som har mulighet og vilje til å betale for rydding av plast, med de som er villige til å gjøre det. Gjennom å gi plasten en verdi bidrar du både til å rydde plastavfall og til å løfte mennesker ut av fattigdom.

Empower: By matching those who want to sponsor clean-ups with anyone willing to do it, we are cleaning up the world while fighting poverty. Les mer: https://empower.eco/

 

 

REN Røros miljøkraft
REN miljøkraft
Fra våre egne kraftverk
Innkjøpspris + kr. 39,-/mnd, under 50000 kWh/år
inkludert opprinnelsesgarantier
http://www.rev.no/strom/bestill-stromJa
Strømavtalen som kombinerer fornybar vannkraft fra Norge med rydding av plast og bekjempelse av fattigdom andre steder i verden.
1.desember - 31.mars
Vinterfastpris
57 øre/kWh
Ikke noe fastbeløp
http://www.rev.no/strom/bestill-stromJa
For deg som vil ha både i pose og sekk. Fastpris på 57 øre/kWh fra 1. desember til 31. mars, og NordPools spotmarkedspris resten av året.

Ren Røros

Ren Røros (tidl. Røros E-verk) er en tradisjonsrik bedrift i stadig utvikling. Bedriften er skapt av Rørossamfunnet, eies av Rørossamfunnet og leverer sine produkter til Rørossamfunnet.

Les videre...

Ren Røros RGB

Komme i kontakt med oss

Osloveien 16B, 7374 Røros

Postboks 305, 7361 Røros

72 41 48 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Røros E-verk, Postboks 305, 7361 Røros | Tlf 72 41 48 00 | Faks 72 41 48 01 | E-post | Org. nr. 915591302