Bestill strøm

Ren Vannkraft

Røros E-verk Kraft har skiftet navn til Ren Røros Strøm. Vi produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma.

Ren Røros handler om bærekraft, klimateknologi og produksjon av fornybar energi - og om å ta vare på og utvikle det beste ved Røros. Ren Røros er utledet fra ren energi og renewable energy, og er det overbyggende navnet for tjenester og virksomheter tilknyttet konsernet Ren Røros AS.

Som kunde hos oss er det mye å glede seg over: Vi lover deg konkurransedyktige priser og gode betingelser på strøm. Vi vet hvor viktig du er for oss, og for lokalsamfunnet, og vi er like opptatt av kvalitet på leveransen som du er.

Strøm må vi alle ha, og du bestemmer selv hvilken strømavtale du vil velge. Noen avtaler kan variere hyppigere i pris, mens andre avtaler gir deg forutsigbarhet gjennom året.

Utgangspunktet for strømprisene er innkjøpsprisen på strømbørsen. Det er den prisen vi og alle andre strømleverandører må betale for strømmen.

 

 

Fastpris
55
øre/kwh
12-mnd. avtale
http://www.rev.no/strom/bestill-stromJa
Du vet hva du skal betale for strømmen det kommende året. Ingen fastbeløp, ingen fakturagebyr, ingen forskuddsbetaling. Ett års gjensidig bindingstid.
Spotpris
Spotpris
Fra Nordpool
I tillegg kommer 6,25 øre/kwh, herav 3,75 øre
i el-sertifikater
Vinterfastpris
Vinterfastpris
1. desember - 31. mars
Ikke noe fastbeløp
http://www.rev.no/strom/bestill-stromJa
For deg som vil ha både i pose og sekk. Fastpris fra 1. desember til 31. mars, og NordPools spotmarkedspris resten av året.

Ren Røros

Ren Røros (tidl. Røros E-verk) er en tradisjonsrik bedrift i stadig utvikling. Bedriften er skapt av Rørossamfunnet, eies av Rørossamfunnet og leverer sine produkter til Rørossamfunnet.

Les videre...

Ren Røros RGB

Komme i kontakt med oss

Osloveien 16B, 7374 Røros

Postboks 305, 7361 Røros

72 41 48 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Røros E-verk, Postboks 305, 7361 Røros | Tlf 72 41 48 00 | Faks 72 41 48 01 | E-post | Org. nr. 915591302